offer search check close zoom marker play cart sign-out phone calendar pdf arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up min ot plus Ga naar content
Menu Bel ons

=== PERSBERICHT === Snelder B.V. - Zip Inn Screen

====  PERSBERICHT   =====================================


Presentatie nieuw bevestigingssysteem voor schermdoeken tijdens GreenTech 2018.

Schermsysteemleverancier Snelder introduceert samen met Kassenbouwbedrijf en schermspecialist Bom Group een nieuw bevestigingssysteem voor schermdoeken tijdens de GreenTech beurs in de Rai te Amsterdam.

Het Zip Inn Screen bevestigingssysteem voor schermdoeken is een volledig nieuwe methode om schermdoeken te installeren in een kas. Door toepassing van een ritssysteem op een verstevigde doekrand, in combinatie met daarvoor ontwikkelde profielen, hoeft het schermdoek niet meer handmatig bevestigd te worden en kan het doek gemonteerd worden op het moment dat alle bouwwerkzaamheden in de kas zijn afgerond. Op deze wijze blijft het schermdoek nagenoeg 100% schoon. 

Door het nieuwe bevestigingssysteem kunnen schermdoeken op een snelle en veilige wijze verwerkt worden. Het doek wordt vanaf één vaste locatie op de grond gemonteerd, en niet meer rijdend op hoogte.

Het gepatenteerde Zip Inn Screen systeem is in principe geschikt voor elke schermdoek dat door de reguliere schermdoekleveranciers wordt aangeboden.

Voor meer informatie, neem contact op met:


Klik HIER voor de Zip-Inn folder

Klik HIER voor de Zip-Inn systeem annimatie 

==== Einde persbericht ====================================